FLYTTLASSET - FLYTT, BUD & STÄD

Flyttfirma i Gällivare

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.
Snabboffert

Studentrabatt & pensionärsrabatt

Just nu erbjuder vi 10% rabatt för alla studenter och pensionärer

Letar du efter en seriös flyttfirma?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag.

Ditt pris

0
 
 
 
 
  • Fordon & Bränsle
  • Transport av ditt bohag
  • Lastning & Avlastning
  • Kundtjänst
  • Premiumförsäkring

Vill du ha ett mer exakt pris? Komplettera din info nedan.

Svar inom 24h

Flexibel flytthjälp när ni behöver den

Alla som någon gång närvarat vid en flytt vet hur tungt och tidskrävande arbetet kan vara med planering, packning, flyttning och att sedan också komma tillrätta.

Flyttlasset är en kvalitetssäkrad flyttfirma i Gällivare som erbjuder professionella flyttjänster för att göra övergången lättare. Vi uppfyller alla nödvändiga krav för såväl mindre som mer omfattande flyttuppdrag och arbetar både flexibelt och lyhört för att ge er exakt den hjälp ni söker.

Givetvis är vi fullt försäkrade om olyckan skulle vara framme och erbjuder både fasta och rörliga priser beroende på önskad flytthjälp.

När ni anlitar oss för er flytt i Gällivare kan ni förvänta er hjälp från professionella yrkesmän som oavkortat gör sitt yttersta för att tillmötesgå era önskemål, oavsett tid på dygnet, helg som vardag.

Kvalitetssäkra tjänster för privatpersoner och företag

Med insikt i hur varierande alla kunders behov ser ut skräddarsyr vi alltid samtliga upplägg unikt för var och en. Ni väljer själva mellan en allomfattande hjälp där vi följer med från paketering till transport och montering eller om ni hellre hanterar specifika delar själva. Oavsett dyker vi upp enligt avtal och tar er och era tillhörigheter tryggt och säkert till er nya adress. Finns det lösgods som behöver hämtas upp längs vägen löser vi även det precis som vi också kan ta på oss ansvaret för den avslutande flyttstädningen.

Bra priser, säker hantering, flexibla arbetstider och breda kvalitetssäkra tjänster. Med vår hjälp får ni en minnesvärd flytt utan krångel eller kostsamma avbrott i er vardag.

Flytthjälp till er alla i Gällivare

För att få rätt hjälp oavsett förutsättningar och krav är det av yttersta vikt att ni väljer en auktoriserad flyttfirma med lång erfarenhet från tidigare flyttuppdrag. Med en nöjd kundkrets och flera lyckad flyttuppdrag bakom oss känner vi oss säkra på vårt arbetes kvalitet och kämpar hårt för att fortsätta som det självklara valet av flyttfirma i Gällivare. Vi kan utöver vår flytthjälp också erbjuda bud och städ till er som behöver någon av dessa tjänster.

Lämna namn och telefonnummer i kontaktformuläret här nedan så återkommer vi snart med ett flyttupplägg och ett prisförslag på jobbet.