FLYTTLASSET - FLYTT, BUD & STÄD

Flyttfirma i Kiruna

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.
Snabboffert

Studentrabatt & pensionärsrabatt

Just nu erbjuder vi 10% rabatt för alla studenter och pensionärer

Letar du efter en seriös flyttfirma?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag.

Ditt pris

0
 
 
 
 
  • Fordon & Bränsle
  • Transport av ditt bohag
  • Lastning & Avlastning
  • Kundtjänst
  • Premiumförsäkring

Vill du ha ett mer exakt pris? Komplettera din info nedan.

Svar inom 24h

Flytthjälp när ni behöver den som mest

Hur mycket man än planerar och förbereder sig inför en flytt är det inte alltid säkert att det blir så som man tänkt sig när flyttdagen väl är där. Det är många moment som kan ge upphov till problem längs vägen och då gäller det att snabbt hitta nya lösningar för att komma vidare smidigt och säkert.

Genom att anlita en auktoriserad flyttfirma kan ni släppa det tyngsta lasset vid er flytt och känna er trygga hela vägen, från början till slut. På Flyttlasset jobbar kunniga och engagerade medarbetare med erfarenhet från alla sorters flyttuppdrag och förståelse för hur man tar sig an arbetet på absolut bästa sätt. Vi vet hur en privatflytt genomförs snabbt och smidigt liksom hur ett helt företag kommer på plats i sina nya lokaler utan kostsamma avbrott i sin dagliga verksamhet.

Omfattande flytthjälp för såväl privatpersoner som företag

För att kunna försäkra oss om att alla våra kunder får precis den hjälp de söker formar vi alltid våra flyttupplägg unikt för var och en utifrån befintliga förutsättningar och önskemål. Ni väljer själva mellan helhetskoncept där vi tar på oss fullt ansvar för processen eller om ni vill behandla en del av momenten själva. Flexibelt anpassar vi oss givetvis även efter era tider. Vi flyttar dag som natt, vardag som helg med samma kvalitet och service i fokus. Vi hjälper er flytta, tar över den krävande flyttstädningen och erbjuder budtjänster för er som önskar det.

Bred kapacitet liksom kunnig personal med lång erfarenhet av flytt borgar för att er flytt blir både snabbt och säkert överstökad, men givetvis är vi även försäkrade om olyckan ändå skulle inträffa.

Ert självklara val av flyttfirma i Kiruna

En flytt är krävande, men med vår hjälp blir processen betydligt mycket enklare. Låt oss höra mer om flytten ni förbereder er för och vilka tjänster ni önskar så sätter vi igång med att ta fram en lösning som matchar. Oavsett omfattning och krav lovar vi er en positiv upplevelse som ger er rätt start på det nya som väntar.

Ring eller ämna namn och telefonnummer i vårt kontaktformulär så ringer vi upp.