FLYTTLASSET - FLYTT, BUD & STÄD

Flyttfirma Skellefteå

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag
Snabboffert

Studentrabatt & pensionärsrabatt

Just nu erbjuder vi 10% rabatt för alla studenter och pensionärer

Letar du efter en seriös flyttfirma?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag.

Ditt pris

0
 
 
 
 
 • Fordon & Bränsle
 • Transport av ditt bohag
 • Lastning & Avlastning
 • Kundtjänst
 • Premiumförsäkring

Vill du ha ett mer exakt pris? Komplettera din info nedan.

Svar inom 24h

Flyttfirma som brinner för nöjda kunder!

Flyttfirma Skellefteå

Vi på Flyttlasset är en flyttfirma i Skellefteå med lång erfarenhet och en stark kundfokus. Vi erbjuder flytthjälp för både företag och privatpersoner i Skellefteå och hela Sverige. Vi hanterar allt från möbeltransport och packning till magasinering och flyttstädning. Läs mer om våra tjänster här på vår hemsida och kontakta oss för att boka din flytt redan idag. Välkommen!

Flyttlasset – Din flyttfirma i Skellefteå

Vi sätter alltid våra kunder i första rummet. Vårt mål är att ge en offert för både företags- och privatflyttar samt transport, bohagsflytt, flyttstädning och magasinering, allt till ett konkurrenskraftigt pris! Vi erbjuder också specialiserad flytthjälp i Skellefteå för olika typer av flyttar, såsom:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

För mer information om dessa tjänster, besök vår hemsida. Oavsett flyttens omfattning ser vi till att allt går smidigt och professionellt med vår erfarna personal. Låt oss ta hand om flytten så kan du koppla av!

Flytta själv eller med flyttfirma i Skellefteå

Att flytta på egen hand är möjligt, men de flesta väljer att anlita en flyttfirma för att dra nytta av de fördelar som följer med professionell hjälp. När du anlitar oss, får du en tydlig offert så att du har full kontroll över kostnaderna. Vi ser till att dina ägodelar hanteras säkert och effektivt, och du slipper allt extra arbete som packning, magasinering och städning. Vi gör allt detta åt dig, så du kan fokusera på det som är viktigt.

Flytthjälp i Skellefteå för företag

Vi på Flyttlasset hjälper både små och stora företag med deras flyttar. En företagsflytt har ofta ett pressat schema och kräver noggrann planering. Vi ser till att flytten genomförs med minimal störning, med samma fokus på precision och tidseffektivitet som vid en privatflytt. Vår erfarenhet och vår kompetens gör att vi kan leverera flytthjälp som uppfyller dina behov, oavsett om det gäller ett företag eller en privatperson.

Välj rätt flyttfirma i Skellefteå för en trygg och prisvärd flytt!

Med många års erfarenhet vet vi hur viktigt det är att bygga goda kundrelationer. Genom att förstå våra kunders behov kan vi leverera det bästa möjliga arbetet. Vi har stor erfarenhet av hela flyttprocessen, från planering till utförande. Vi erbjuder professionell packning, magasinering och flyttstädning för att säkerställa en smidig och bekväm flytt. Vi prioriterar alltid våra kunder genom att arbeta agilt och flexibelt för att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet.

Pris för flytthjälp i Skellefteå

I Skellefteå varierar priserna för flytthjälp beroende på flera faktorer som avstånd, mängd och typ av föremål samt önskad service. För en standardflytt kan priserna ligga mellan 2 500 SEK och 7 000 SEK. För en exakt offert baserat på dina specifika behov, kontakta oss direkt.

När kan man behöva flytthjälp i Skellefteå?

Behovet av flytthjälp kan uppstå i många olika situationer, från familjeexpansion och företagsflyttar till att flytta till ett drömhem eller närmare centrum. Flyttlasset är redo att hjälpa dig med en tjänst som är professionell, effektiv och omsorgsfull. Vi gör din flytt enklare och mindre stressig.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige kan du få upp till 50% RUT-avdrag på vissa flyttjänster. Exempel på vad som omfattas är:

 • Flytt av bohag mellan bostäder
 • Flytt av bohag till och från magasinering
 • Arbetstid för transport, packning, uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning och iordningställande för transport

Notera att kostnader för flyttbil, drivmedel och magasinshyra inte omfattas av RUT-avdraget. Arbetskostnaden måste särskiljas på fakturan.

Behöver du hjälp med din flytt i Skellefteå?

Om du är företagare eller privatperson i Skellefteå och behöver hjälp med din flytt, tveka inte att kontakta oss på Flyttlasset. Vi gör flyttprocessen smidig och enkel, så du slipper det tyngsta arbetet. Oavsett om du har ett stort eller litet lass, tar vi hand om det! Kontakta oss för en offert redan idag!

Vi erbjuder flytthjälp i hela Norrbotten, inklusive Umeå. Flyttlasset är din pålitliga flyttfirma i Norrbotten.