FLYTTLASSET - FLYTT, BUD & STÄD

Erfaren Flyttfirma i Skellefteå som erbjuder både flytthjälp och flyttstäd

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.
Snabboffert

Studentrabatt & pensionärsrabatt

Just nu erbjuder vi 10% rabatt för alla studenter och pensionärer

Letar du efter en seriös flyttfirma?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag.

Ditt pris

0
 
 
 
 
  • Fordon & Bränsle
  • Transport av ditt bohag
  • Lastning & Avlastning
  • Kundtjänst
  • Premiumförsäkring

Vill du ha ett mer exakt pris? Komplettera din info nedan.

Svar inom 24h

Erfaren Flyttfirma i Skellefteå

Vi är en flyttfirma som dagligen flyttar till, från och runt hela Skellefteå. Utöver Skellefteå så erbjuder vi flyttar i hela Västerbotten men även andra platser i Norrland. Om ni beställer flytthjälp från oss har vi även möjlighet att bidra med helhetslösningar och kan därför även hjälpa er med flytten. Detta gäller då helhetsarbeten så möjligheter till endast städ förekommer tyvärr inte, men vi flyttar mer än gärna era tillhörigheter när som helst och vart som helst. När man flyttar är det viktigt att anlita en auktoriserad fackman som har de försäkringar som krävs för ett säkert arbete. Vi på Flyttlasset besitter kraven och genomför alltid kvalitetssäkrade tjänster landet runt. Våra förmånliga priser bringar möjlighet för alla våra kunder att anlita oss när hjälpen behövs som mest.

Flytthjälp till eller från Skellefteå

Vi utgår från Skellefteå och kan flytta era tillhörigheter på ett tryggt och säkert sätt över hela Sverige. Tjänster som omfattar allt inom flytt, städ och bud vilket bringar möjlighet för helhetslösningar samt bättre priser. Vi är en flyttfirma som hjälper er oavsett när ni önskar våra tjänster, dag som kväll och natt. Vi jobbar även helger. Det är mycket viktigt att alltid anlita en godkänd fackman att utföra arbetet med flytten oavsett om flytten är omfattande eller inte. Vi har de försäkringar som krävs och är nödvändiga för ett säkert och tryggt genomfört arbete. All flytthjälp är välkommen till oss och våra medarbetare erbjuder alltid högsta service hela landet runt.

Kvalitetssäker flyttfirma

Vi är ett företag som är etablerade i Umeå men har möjlighet att erbjuda kvalitetssäkra tjänster vart ni än ska. Möjlighet till fasta priser men även rörliga gör oss anpassningsbara, vilket även bringar trygghet för er som kund hos oss. Vi genomför arbetet efter era önskemål men alltid med professionellt resultat. God service, förmånliga priser, säker hantering och kvalitetssäkra tjänster oavsett vem ni är och vilka förutsättningar ni har. Vi flyttar era tillhörigheter till en ny adress så snabbt vi bara kan för att ni ska slippa vänta. Inget krångel endast schysta priser och seriösa medarbetare. så är du ute efter en flyttfirma i Skellefteå, hör av dig till oss på Flyttlasset är du ute efter flyttfirma Umeå eller flyttfirma Örnsköldsvik så kör vi även där. Vi har både erfarenheten som krävs, seriös personal och lastbilarna för att din flytt ska bli så bra som den bara kan. Är du nöjd så är vi nöjda.

 

Vi följer alltid konsumentverkets allmänna villkor ( bohag 2010).