FLYTTLASSET - FLYTT, BUD & STÄD

Flyttstädning Örnsköldsvik

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.
Snabboffert

Studentrabatt & pensionärsrabatt

Just nu erbjuder vi 10% rabatt för alla studenter och pensionärer

Letar du efter en seriös flyttfirma?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag.

Ditt pris

0
 
 
 
 
  • Fordon & Bränsle
  • Transport av ditt bohag
  • Lastning & Avlastning
  • Kundtjänst
  • Premiumförsäkring

Vill du ha ett mer exakt pris? Komplettera din info nedan.

Svar inom 24h

Våra tjänster

Vi utför de flesta tjänster inom flytt. Vi kan hjälpa er som kund att tillgodose de behov ni har, det gäller allt från packning, flytt och sedan därefter flyttstädning. Vi kan även hjälpa dig med bud på vägen om önskan om detta finns. Till våra kunder som är stationerade i Örnsköldsvik kan vi erbjuda flytt samt flyttstädning. Vill man endast ha hjälp med flytten löser vi det också men vi kan tyvärr inte bidra med något annat än en helhetslösning när det kommer till städningen. Vi kan alltså inte endast utföra en flyttstädning om ni är bosatta i Örnsköldsvik.

Våra medarbetare besitter den kunskap som krävs för att utföra arbetet oavsett om ni anlitar oss för flyttstädning/flytt, packning, bud eller någon annan del av våra tjänster. Det är viktigt att anlita en auktoriserad fackman när man utför arbete inom flytt, och de är även viktigt att flyttfirman har de försäkringar som krävs. Vi på Flyttlasset är behöriga för arbetet och har vad som krävs för att genomföra en trygg och säker flytt.

Städhjälp Örnsköldsvik

Ni som som bor i Örnsköldsvik har möjlighet att kontakta oss på Flyttlasset vid flyttstädning och flytthjälp. Vi packar era saker, lastar och fraktar sedan allt till eran nya adress. Efter vi är klara med flytten fixar vi även städningen för en smart och smidig helhetslösning på det hela. Självklart har vi även schysta priser när ni väljer att anlita oss för båda tjänsterna. Efter vi är klara med arbetet ska varken ni som kund, nya ägare eller hyresägare vara missnöjda.
Vi lämnar städgaranti så skulle ni mot all förmodan inte vara nöjda kommer vi tillbaka kostnadsfritt och åtgärdar städningen tills resultatet blir godkänt. Vi städar alla rum och kan anpassa arbetet efter behov om så önskas, annars har vi en säker plan som vi alltid följer för absolut bästa resultat.

Kvalitativa städ och flyttjänster

Vi besitter den kunskap som krävs för ett professionellt utfört arbete oavsett vilka tjänster ni anlitar oss för. Vi utgår från Umeå men hjälper mer än gärna kunder i flertalet städer Norrland över. Arbetet startar på eran nuvarande adress och avslutas på den nya oavsett vart i Sverige den hamnar. Det viktigaste för oss är att ni som kund blir nöjd med arbetet vi hjälper er med. Ni kan räkna med högsta service och anställda som besitter det erfarenhet och kunskap som krävs för ett tryggt genomfört arbete.