FLYTTLASSET - FLYTT, BUD & STÄD

Flyttstädning Skellefteå

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.
Snabboffert

Studentrabatt & pensionärsrabatt

Just nu erbjuder vi 10% rabatt för alla studenter och pensionärer

Letar du efter en seriös flyttfirma?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag.

Ditt pris

0
 
 
 
 
  • Fordon & Bränsle
  • Transport av ditt bohag
  • Lastning & Avlastning
  • Kundtjänst
  • Premiumförsäkring

Vill du ha ett mer exakt pris? Komplettera din info nedan.

Svar inom 24h

En trygg flyttfirma

Vi på Flyttlasset är etablerade i den Norrländska staden Umeå. Allt typ av flytthjälp är välkommen till oss såsom flytt, städ ,bud och säker transport även om ni som kund utgår från Skellefteå. På flyttlasset fraktar vi era tillhörigheter över hela landet men innan vi gör det kan vi även hjälpa er med städningen.

Med hjälp av smarta helhetslösningar gör vi arbetet både säkrare och tryggare, dessutom erbjuder vi riktigt schysta priser. Vi packar, lastar och transporterar men innan vi är helt klara genomför vi även flyttstädningen åt er. Möjlighet till endast flytt är en självklarhet för oss dock kan vi inte erbjuda städning enskilt för er som utgår från Skellefteå. Alla våra andra tjänster är dock tillgängliga och vi bemöter alltid er med bästa service.

Städhjälp Skellefteå

Kunder som kontaktar oss på flyttlasset har möjlighet till flytt samt flyttstädning av oss på Flyttlasset. Våra medarbetare besitter den kunskap som är nödvändig för ett väl fungerande arbete. Vi ser till att ingen blir missnöjd varken ni som kund, nya ägare eller hyresvärd. Städningen kan anpassas efter er och era behov med vi har alltid en säker plan över vad som behövs. Efter packningen och flytt löser vi städningen i alla rum även de mest bakteriehärdade områdena som badrum och kök blir mer än väl godkända. Genom att låta oss på flyttlasset genomföra både städningen och flytten får ni en helhetslösning på det hela som ni kan känna trygghet i.

Kvalitativa flyttjänster

Kontakta en auktoriserad fackman att genomföra jobbet för ett säkert resultat. Vi på flyttlasset är godkända att utföra flyttjänster och har de försäkringar som är nödvändiga för arbetet. Kvalitativa flyttjänster erbjuder vi alltid oavsett vem ni som kund är eller vilka behov ni har. Vi ser till att uppfylla era önskemål utan att bli besvikna. På flyttlasset har vi extra bra priser på våra helhetslösningar utöver våra sedan innan schysta priser. Vi tillgodoser era behov från såväl packning, flytt, bud, säker frakt och flyttstädning. Era tillhörigheter anländer säkert till den nya adressen från Skellefteå oavsett dag kväll eller natt. Vi hjälper er även under helgerna!